Facebook Pixel
Hankøn

#54 - Jonathan Harboe: "Jeg har altid forbundet det at være sårbar med noget maskulint"

Hankøn
Hankøn

I denne episode taler vært Mikkel Braginsky med skuespilleren Jonathan Harboe. Jonathan er nok mest kendt her i Danmark for rollerne i serierne "Sjit Happens" og "Alfa". Han har også været med i en del andre projekter i ind- og udland. I 2019 spillede han hovedrollen i "Hvor regnbuen ender" - og fik Ekkos Pris for bedste mandlige hovedrolle.


Jonathan er en sammensat og spændende Hankøn - og har nogle yderst modsatrettede poler der trækker kraftigt, i hver sin retning. På den ene side vil han være en fri fugl uden bur - og kunne drage ud i verden når som helst uden at stå til ansvar for nogen eller noget. Men samtidig søger han også trygheden i parforholdet. Denne kompleksitet er ikke tilfældigt - for Jonathan har en stor del af sit liv været meget sorgfuldt tilstede i verdenen på sin egen helt unikke facon - og oveni det, så har han haft nogle helt afgørende og voldsomme livsændrende vendepunkter, der i den grad har farvet hans liv og personlighed  - som dagens episode også vil afsløre.


I episoden taler Mikkel og Jonathan bl.a om hvordan man balancerer ansvaret i sit liv, om følelsen at være en enlig blomst på en forblæst mark. Og hvordan en harmløs svømmetur i Thailand ændrede hans liv - for altid.


Her finder du værdierne vi taler om:


Ansvar: 03:43

Formål: 24:46

Behov: 37:19

Sårbarhed: 48:02


Links til episoder med:


David Dencik

Apple: https://apple.co/3G10FNm

Spotify: https://spoti.fi/3WNIXmu


Troels Lyby

Apple: https://apple.co/3g0xHlY

Spotify: https://spoti.fi/3WNjgm3


Thure Lindhardt

Apple: https://apple.co/3UMSM1Z

Spotify: https://spoti.fi/3DW6FV5


Mød Jonathan her:

https://www.instagram.com/jonathanharboe/?hl=da


Følg HANKØN på Instagram:

https://www.instagram.com/hankoen_/



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hankøn
Not playing