Facebook Pixel
Hankøn

#57 - Lina Rafn: "Jeg havde ikke sproget for hvordan jeg skulle bede om omsorg"

Hankøn
Hankøn

I Lina Rafn's verden handler det ikke nødvendigvis om, at du er den bedste. Det handler om at du knokler på - og bliver ved indtil du er så god som du overhovedet kan blive. 


I slutningen af halvfemserne dannede Lina med partneren Paw Lagermann gruppen - Infernal. Gruppen fik stor succes og har haft flere internationale hits som ‘From Paris to Berlin’ og ‘Ten Miles from you’ - og har solgt milioner af plader. Det gjorde Lina landskendt og hun begyndte, at være med i mange andre formater på tv og radio. Men da hun blev dommer i DR’s succesprogrammet X-factor - blev Lina for alvor fast inventar på alle danskeres tv-skærme. 


I dag kan du lytte med til det kun andet HUNKØN der har været med i HANKØN hvor Lina og vært Mikkel Braginsky bl.a. taler om hvordan hun kom forbi sin vrede - og fandt ind til et sprog for sine følelser. At opdage balancen mellem behagesyg og konfliktsky - og hvordan hendes rolle i et af Danmarks største tv-succeser for alvor gjorde, at Lina modigt lærte at blive venner med hendes sårbarhed.


Ansvar: 11:43

Formål: 33:04

Behov: 47:14

Sårbarhed: 59:26


Lyt til Sara Bro her

Apple: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/hank%C3%B8n/id1623536723?i=1000569144416

Spotify: https://open.spotify.com/episode/5ppkSpQLRdMkgnSp8TTrrI?si=14e30ed7f1354e0f


Mød Lina her:

https://www.instagram.com/linarafn/


Følg HANKØN på Instagram:

https://www.instagram.com/hankoen_/



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hankøn
Not playing