Go to podcast
by Heteroakuten
Heteroakuten

#32 del 2/2 - Gröt, kadaver och helvetes jävlar. Gäst: Maxine från Gift vid första ögonkastet!

Description

Kanonavsnittet fortsätter! Hur känns det att se sig själv storbråka med sin partner i tv? Vi vet vem Maxine är på djupet, men vem är hon på ytan? Heter hon ens Maxine?

Maxine berättar om hur hon slutligen vågade söka hjälp för sina ätstörningar, efter 13 (!) år som bulimiker i tystnad.
En lyssnare längtar efter att Kvinnan i hennes liv ska dyka upp - men är i väntan på det ihop med en man hon skäms över. Kan den relationen avskräcka kvinnor? Vi svarar hårt men ärligt.
Freja har blivit snuvad på gröt i fittan. Niki och Maxine bondar kring att vara notoriska sanningssägare - allt måste ut.


*Maxine Nordlindh är eko-frisören som gifte sig med en främling i senaste säsongen av SVTs Gift vid första ögonkastet och fann sin stora kärlek. Av allt gott dejting-tv givit oss är Maxine bland det absolut godaste - så jäkla underbar, rolig och skamlös. Hon och maken Emil Nygren har dessutom varit oerhört transparenta kring sitt äktenskap, inte minst i egna uppföljningsprogrammet Gift vid första ögonkastet - äktenskapet som finns på SVT play.

TACK till våra underbara PATREONS och VÄLKOMNA Sol, Miriam och Stina!! Bli en Patient du med på: www.patreon.com/heteroakuten - alla patienter får bonusmaterial!

Maila dina frågor och tankar till heteroakuten@gmail.com och följ oss på Instagram där vi kort och gott heter: heteroakuten
Produktion, originalmusik och ljudmix: Niki Yrla

Följ även Heteroakutens SPELLISTA med våra greatest hits: https://open.spotify.com/playlist/7qdONgONVKjwU9kGFjet2F?si=3yOut-6mSUig_sGw_WbFxQ
- Uppdateras efter varje avsnitt!

Details

Episode

by Heteroakuten