Facebook Pixel
Heteroakuten

#35 - Gitarrkillar och det lilla slamplivet

Heteroakuten
Heteroakuten
Avsnitt 35 går i heterokärlekens och vänskapens tecken! Vi besvarar livets stora frågor, bland annat: Hur smakar ett frimärke? Och: varför suger alla? För att besvara den sistnämnda ringer vi upp tidigare gästen Christoffer Forbes-Schieche som är expert på området, i dubbel bemärkelse.
Två heterokvinnor söker män i vår kontaktförmedling Banankontakt! Kan du vara rätt kille?
En lyssnare står inte ut att bo med sin kompis längre, vilket är ömsesidigt, men båda vill bo kvar i huset och båda står på hyreskontraktet. Vad sjutton ska de ta sig till?
Niki berättar - med verklighetstrogen ljudläggning - om när hon blev utslängd från en inflyttningsfest efter att hon kränkt en kille med gitarr. Freja spår att vi får hatbrev efter denna story. Kom an bara!

Vill du (eller din kompis) komma i kontakt våra banankontakter: skriv ett mail/dm med rubriken:
”Krisbruden” (banankontakt 1)
eller
”Ensam på västkusten” (banankontakt 2)
så förmedlar vi dennes kontaktuppgifter till dig. Du vågar!

Tack till våra Patienter och VÄLKOMMEN in i värmen KALLE! Vill du också bidra till Heteroakutens fortsatta existens? Stötta oss på Patreon: www.patreon.com/heteroakuten
Du blir vår stammispatient och får tillgång till bonusmaterial såsom musik, bonusavsnitt, livepoddar, meditationer och annat vi hittar på.

För att lyssna på allt gött (ej Wonderwall) ni hör i våra avsnitt, följ spellistan HETEROAKUTEN GREATEST HITS på Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/7qdONgONVKjwU9kGFjet2F?si=yphVEB0kTx-O8dlL47L5Iw

Maila dina frågor och tankar till heteroakuten@gmail.com och följ oss på Instagram där vi kort och gott heter: heteroakuten
Produktion, originalmusik och ljudmix: Niki Yrla
Heteroakuten
Not playing