Go to podcast
by Heteroakuten
Heteroakuten

#36 del 1/2 - Diagnos: Bipolär sjukdom. Gäst: D-kändisen Henrik Wahlström!

Description

Efter år av toppar, avgrunder och missbruk fick Henrik Wahlström* diagnosen bipolär sjukdom. Vad är det egentligen? Hur lär man sig leva med en så tung diagnos? Och blir man avtrubbad av medicinerna?
Vi avverkar självklart även livsviktiga frågor som:
Blir Henrik pilsk av att bli dragen i kalufsen? Vem i Bamse borde dö? Och vad tänker Henrik om tjejer med håriga ben? Niki är ilsk på psykvården, Freja är ilsk på sjukhuskonst och Henrik är ilsk på en brevskrivares chef - i övrigt är vi goa och glada.
Del två av detta avsnitt (då med tema: hemlisar) släpps om en vecka, missa inte det!

*Henrik Wahlström (https://www.instagram.com/henrikwahlstroem/ ) är kreatören som startat hashtaggen #tjejtidningsparaden där han analyserar 90-talets tjejtidningar och upplyser om den mobbing och absurda ideal som format självbilden och uppväxten hos oss som läste dem. Om detta pratade han om sist han gästade oss i avsnitt 23, som även det består av två delar. Lyssna gärna på det ifall du inte gjort det!

Bidra till Heteroakutens fortsatta existens genom att bli Patreon: www.patreon.com/heteroakuten
Du blir vår stammispatient och får tillgång till bonusmaterial såsom musik, bonusavsnitt, livepoddar, meditationer och annat vi hittar på.

För att lyssna på allt gött ni hör i våra avsnitt, följ spellistan HETEROAKUTEN GREATEST HITS på Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/7qdONgONVKjwU9kGFjet2F?si=yphVEB0kTx-O8dlL47L5Iw

Maila dina frågor och tankar till heteroakuten@gmail.com och följ oss på Instagram där vi kort och gott heter: heteroakuten
Produktion, originalmusik och ljudmix: Niki Yrla

Details

Episode

by Heteroakuten