Go to podcast
by Heteroakuten
Heteroakuten

#36 del 2/2 - Mörka hemligheter och snorätarstatistik. Gäst: Influensern Henrik Wahlström

Description

Ny inspelningsdag och nytt tema: hemlisparaden! Varför vill alla bikta sig för Henrik Wahlström* om allt från incestupplevelser till snorhistorier? Vilka hemligheter är de konstigaste han fått höra? Och vilka låter han bli att sprida vidare? Freja läser upp de hemligheter ni lyssnare skickat till oss, Niki fattar varför incels hatar Henrik och vi ger starka hämndtips utifrån egna erfarenheter.
När ska en berätta för en dejt om sin diagnos? Hur undviker en ”patient - vårdare”-fällan i en relation där den ena har psykisk ohälsa? Och: hur smakar öronvax? Vi vet.

*Henrik Wahlström (https://www.instagram.com/henrikwahlstroem/ ) är kreatören som startat hashtaggen #tjejtidningsparaden där han analyserar 90-talets tjejtidningar och upplyser om den mobbing och absurda ideal som format självbilden och uppväxten hos oss som läste dem. Om detta pratade han om sist han gästade oss i avsnitt 23, som även det består av två delar. Lyssna gärna på det ifall du inte gjort det!

Bidra till Heteroakutens fortsatta existens genom att bli Patreon: www.patreon.com/heteroakuten
Du blir vår stammispatient och får tillgång till bonusmaterial såsom musik, bonusavsnitt, livepoddar, meditationer och annat vi hittar på.

För att lyssna på allt gött ni hör i våra avsnitt, följ spellistan HETEROAKUTEN GREATEST HITS på Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/7qdONgONVKjwU9kGFjet2F?si=yphVEB0kTx-O8dlL47L5Iw

Maila dina frågor och tankar till heteroakuten@gmail.com och följ oss på Instagram där vi kort och gott heter: heteroakuten
Produktion, originalmusik och ljudmix: Niki Yrla

Details

Episode

by Heteroakuten