Facebook Pixel
Heteroakuten

#41 del 1/2 Stjärtgossar & Feministfittor. Gäst: Sexlogen Kalle Norwald!

Heteroakuten
Heteroakuten
Sexologen och GVFÖ-experten Kalle Norwald är tillbaka i Heteroakuten och vi har det så LÖJLIGT trevligt! I denna första del gör Kalle sitt livs andra personliga intervju - bland annat berättar han om hur han träffade sin man på WWW. Vad har Kalle själv för dåliga vanemönster i relationer? Och varför var dickpics roligare förr?
Självklart djupdyker vi även ned i GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET! Poppar experterna bubbel när paren legat? Varför är alla årets deltagare unga, kritvita heterofiler och varför verkade experterna ha glömt att räkna in den politiska aspekten?
Vi (alla tre) berättar om första gången vi kom ut för en kompis, ålderskrisar, glömmer att vi spelar in och skrattar väldigt, väldigt mycket.

Tack till våra underbara patienter, och VÄLKOMNA Matilda, Liv och Ewy-Anne/Frida!!!! Här får ni en alla barnen-resa ni sent ska glömma.
Gör som veckans gäst Kalle Norwald och bli patreon du med: www.patreon.com/heteroakuten
Du blir vår stammispatient och får tillgång till bonusmaterial såsom musik, öl- och mjödrecept, bonusavsnitt, livepoddar, meditationer och annat vi hittar på.


För att lyssna på allt gött ni hör i våra avsnitt, följ spellistan HETEROAKUTEN GREATEST HITS på Spotify:
https://open.spotify.com/playlist/7qdONgONVKjwU9kGFjet2F?si=yphVEB0kTx-O8dlL47L5Iw

Maila dina frågor och tankar till heteroakuten@gmail.com och följ oss på Instagram där vi kort och gott heter: heteroakuten
Produktion, originalmusik och ljudmix: Niki Yrla
Heteroakuten
Not playing