Go to podcast
by Heteroakuten
Heteroakuten

#43 del 2/2 - Killar som gillar (att knarka mer än att knulla) Gäst: Jenny Högström

Description

En brevskrivares pojkvän är kroniskt deprimerad och motsäger sig terapi. Hur hanterar en att relationen står still och att inte ha fått röra sin partners kropp på två år? Vad är ett rimligt skäl till att dumpa sin körskolelärare? SOMMARENS HIT har världspremiär i Heteroakuten: Killar som gillar. Ska texten tolkas bokstavligt? Vi smygspelar även delar av låten ”TGIF” (från vår kommande EP) vars handling utspelar sig i Romarriket, dvs på Videoshopen Backaplan, i en mycket udda orgie. Niki Yrla // Jenny Högström - Killar som gillar. Poesi skriven och inläst av: Jenny Högström Produktion & mix: Niki Yrla Musik av & med: Niki Yrla Mastring: Linus Andersson (Elementstudion) ”Killar som gillar” ges ut av skivbolaget Ord, Ljud och Kön. Tack till våra underbara patienter!!!! 
Bli Patient du med: www.patreon.com/heteroakuten
Du blir vår stammispatient och får tillgång till bonusmaterial såsom musik, öl- och mjödrecept, bonusavsnitt, livepoddar, meditationer och annat vi hittar på. För att lyssna på allt gött ni hör i våra avsnitt, följ spellistan HETEROAKUTEN GREATEST HITS på Spotify:
open.spotify.com/playlist/7qdONgO…0kTx-O8dlL47L5Iw Länk till gruppen ”Heteroakuten fan page” på Facebook: https://www.facebook.com/groups/146344650745147/?ref=share Maila dina frågor och tankar till heteroakuten@gmail.com och följ oss på Instagram där vi kort och gott heter: heteroakuten
Produktion, originalmusik och ljudmix: Niki Yrla

Details

Episode

by Heteroakuten