Facebook Pixel
I Zen med Zennie

Jesper Westmark: Meditation er uundværligt

I Zen med Zennie
I Zen med Zennie

I denne episode er Jesper Westmark gæst i min stue. Jeg er dybt taknemmelig over de redskaber han har givet mig, til at lære at meditere og få det ind som en fast del af min hverdag. Det har været en game changer i mit eget liv.

Jesper fortæller spændende historier, giver gode råd og retter op på misforståelsen om, at meditation er at sidde ned og være tanketom. Han fortæller om, hvad det vil sige at meditere, om følelser og om hvordan man kommer i gang med meditation med eksempler fra hans eget liv og hans egen spirituelle rejse.

Han fortæller om, hvordan han kommunikerede med planter som barn, om sin ud af kroppen-oplevelse som 16-årig og om sine vilde år som frisør i Miami. Han svarer på mange spørgsmål nybegyndere måtte have om meditation, så som; Kan alle meditere? Skal man være religiøs for at meditere? Er der religioner, hvor man ikke må meditere?

Det er vigtigt at få en god værktøjskasse, og at lære at navigere i og håndtere dine følelser, når du har det godt, så du ikke først skal til at lære det, når du har det dårligt.

Du kan komme i gang med at meditere med hjælp fra Jesper, ved at downloade hans lydfiler eller læse mere her: https://www.jesperwestmarkonline.com/

Du kan også opleve Jesper på vores Recharge Meditationsretreat i Sverige. Find mere om rejsen her: https://www.zenluxurytravels.com/retreats/recharge-meditationsretreat/

I Zen med Zennie
Not playing