Facebook Pixel
Isoi juttui

Isoi juttui

Isoi juttui

About Isoi juttui

Isoi juttui on podcastmaailman villi länsi ja räävitön pakan sekoittaja. Korvat punoittamaan laittavaa podcastia hostaavat Lloyd Libiso, Jesse Sarkkinen ja Aleksi Rantamaa, kolme somen monipuolisen kirjon nähnyttä millenniaalia. Mikään aihe ei ole liian epäkorrekti ja mikään tarina ei ole liian henkilökohtainen.


Libiso, Sarkkinen ja Rantamaa johdattavat sinut Podimossa joka maanantai ilman filttereitä elämän isojen juttujen äärelle. Luvassa on samaistuttavia tarinoita ja isoja nauruja. 


Laita kuulokkeet tiukasti päähäsi ja liity jengiin – kaasu on hirttänyt kiinni! Tutustu Podimon podcast- ja äänikirjavalikoimaan ja aloita ilmainen kokeilu osoitteessa podimo.fi.


Mauton-nimimerkistään tunnettu sisällöntuottaja Jesse Sarkkinen omistaa terävän kielen, sensuroimattomat mielipiteet ja hiukan omalaatuisen huumorintajun. Podcast- ja Youtube-pioneerina tunnettu Jesse on ollut mukana vähän kaikessa, mitä media-alalta löytyy. Mentaalisavukkeenakin internetin kilpahuutokisoissa tunnettu Aleksi Rantamaa on pidemmän linjan media-alan jokapaikanhöylä, joka ei pelkää puhua suutaan puhtaaksi silläkin riskillä, että joku saattaa loukkaantua. Luovan alan ammattilainen Lloyd Libiso on tuttu sekä televisiosta että radioaalloilta. Vapaa-aikaansa reservin kersantti viettää mm. luonnossa reippaillen sekä maanpuolustusharrastuksen parissa.


IG: @isoijuttuii @lloydlibiso @officalmauton @mentaalisavuke

Kuva: Jaakko Mayn

Editointi: Henrik Rosenberg

Not playing