Facebook Pixel
Jong Beleggen, de podcast

44. Beleggen in Bitcoin (met Bart Mol) | € 199.500

Jong Beleggen, de podcast
Jong Beleggen, de podcast

Milou en Pim duiken in de wereld van de bitcoin, met podcastmaker en bitcoinbezitter Bart Mol. Hij zet de technologie achter bitcoin uiteen en legt uit waarom hij het een interessante belegging vindt. Ook deelt hij zijn visie over de duurzaamheid van het energieslurpende digitale muntje: een gesprek over idealisme en mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Milou wordt enthousiast over een bitcoin-ETF en Pim vertelt waarom het voor hem steeds moeilijker is om zijn portfolio openbaar te houden.

► Uitgebreide show notes en achtergrondinformatie: http://jongbeleggendepodcast.nl

► Word Vriend: https://portfoliodividendtracker.com

► Updates via Instagram: https://www.instagram.com/jongbeleggen

► Mijn volledige portfolio: https://beta.portfoliodividendtracker.com/p/jongbeleggen

Door de toenemende populariteit van de podcast blijkt het echter onmogelijk om alle berichten te beantwoorden; hoe graag ik dat ook zou willen. Veel vragen die gemaild worden krijgen een antwoord in de podcast. De kans is heel groot dat jouw vraag al besproken is in één van alle afleveringen. Voor veelgestelde vragen verwijs ik je graag door naar de website, waar een pagina hiervoor is ingericht. Klik hier voor alle veelgestelde vragen.

Deze podcast is 100% expertise-vrij en alleen geschikt voor amusementsdoeleinden. De inhoud mag niet worden beschouwd als financieel advies.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Jong Beleggen, de podcast
Not playing