Facebook Pixel
Karrierekvinder

Virksomhedskultur m. KVINFO og Deloitte

Karrierekvinder
Karrierekvinder

Hvordan får man skabt en åben og rummelig kultur med plads til forskellighed?

En af de helt store barrierer for forandring er dårlige vaner, ureflekterede holdninger og ’at gøre som vi plejer’ - fordi, ja - det plejer vi jo.

Ønsker man virkelig at arbejde med diversitet og ligestilling, skal man have fat i virksomhedskulturen og give den et kærligt og grundigt eftersyn. Og det er ikke nemt. Det kræver blandt andet 2.600 post-it notes og 140 management konsulenter.

Har du ikke lige det ved hånden, så kan du med fordel lytte til afsnittet. Vi har nemlig samlet alt du skal bruge og gjort det spiseligt, så du kan hoppe direkte ud i kulturarbejdet.

Til at hjælpe os med det, har vi allieret os med Henriette Laursen, direktør for KVINFO og Camilla Kruse, partner og talent leder i Deloitte. KVINFO har, sammen med CBS, lavet GenderLab, et koncept målrettet virksomheder, der ønsker at arbejde seriøst og konstruktivt med uncontious bias og kultur. Det setup har Deloitte prøvet kræfter med, og i dette afsnit får I indsigter fra både Deloittes erfaringer og KVINFO’s metoder.

Er du nysgerrig på Gender Lab, kan du læse mere i denne guide.

Gæster: Henriette Laursen, KVINFO, Camilla Kruse, Deloitte og Nanna Simone Jensen, Lederne

Hvis du vil vide mere, så køb, lån eller lyt til bogen "Den utålmodige feminist" udgivet af Rikke Kristine Østergaard og Naja Lind Rasmussen.

Rikke og Naja deler løbende statistikker, nyheder og personlige fortællinger på Instagram @dittodittodk.

En Ditto produktion.

dittoditto.dk

Karrierekvinder
Not playing