Facebook Pixel
Kontrolrummet

Birepo - Gert Petersen

Kontrolrummet
Kontrolrummet
Går du på gaden og kigger vinduer, ser du ofte deres produkt placeret på muren ved indgangspartiet, i dette afsnit låser vi cylinderen op og kigge ind i nøglerøret. Her vil Gert Petersen fra Birepo A/S tage os med på rejsen tilbage fra starten i 1983, hvor kerneproduktet i mange år var nøglerør og nøglebokse. Frem til i dag, hvor de sidder de ni mand på kontoret i Greve og har udviklet produkter til flådestyring af bilnøgler på plejehjem og styring af nøgler for "Styrelsen for kultur og slotte" til de danske slotte og herregårde.

Som bygningsejer, vil du gerne give håndværkere og vægtere nem adgang til din bygning, derfor opsættes nøglebokse på facader, så de kan få nem og uhindret adgang. Det er godkendte nøgleløsninger, som ofte er opsat fordi der er et myndighedskrav, men -"arkitekten er ikke glad for vores produkt, selvom vi gør det nemt at udføre serviceopgaver i bygninger, så bryder vi den æstetik og det udtryk, som de har tegnet på deres pæne facader," siger direktør Gert Petersen fra Birepo A/S.

I dette afsnit får du følgende med:
- Nøglerør
- Nøglebokse
- Udendørs vind og vejrbestandige nøgleskabe
- Elektronisk låsning af håndværkerens servicebil
- Elektronisk låsning af container ved hjælp af IoT


-Find afsnittet i din ynglingspodcast app, hvis du vil høre det seneste og nyeste om alarm, sikring og sikkerhed, så lyt til Kontrolrummet: https://bit.ly/Birepo-Gert-Petersen

Links:
www.birepo.dk

God fornøjelse med at lytte - del endelig denne podcast!

Produktion: 360eyeworks ApS | Gorm Branderup & Christoffer Ransby | www.360eyeworks.com
Gæster: Gert Petersen | www.birepo.dk
Jingles og underlægningsmusik: Henrik Pahlke Møller | www.henrikpahlke.dk | udkommer mandag hver 3. uge

Denne podcast er optaget og klippet ved www.podcaster.dk
#podcastenkontrolrummet
#podcasterdk
#ViSikrerDinHverdag
#LytOgDel
Kontrolrummet
Not playing