Facebook Pixel
Kryptopodi

Bitcoin raketoi 55 000 dollariin ja Coinmotionin korotetut korot | #Kryptopodi 18

Kryptopodi
Kryptopodi

#Kryptopodi⁠⁠ on suomalainen keskusteluohjelma, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita kryptoalasta ja sen trendeistä.

Ohjelmaa juontavat: Martin Kalliola & Pessi Peura

–––––––––––––––––––––––––

Coinmotion on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen välityspalvelu, joka on perustettu 2012. Olemme Suomen Finanssivalvonnan lisensoima ja toimintaamme luottaa yli 100 000 asiakasta.

Rekisteröidy asiakkaaksi: https://app.coinmotion.com/fi/register/signup

Tutustu Coinmotion Wealth -palveluun: https://wealth.coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Sosiaalinen media

Twitter: https://twitter.com/coinmotion TikTok: https://tiktok.com/@coinmotion Facebook: https://facebook.com/coinmotion Instagram: https://instagram.com/coinmotion LinkedIn: https://linkedin.com/company/coinmotion Blogi: https://coinmotion.com/fi/blog Sivusto: https://coinmotion.com

–––––––––––––––––––––––––

Aikaleimat

0:00 Intro 0:45 Coinmotionin korotetut korot korkotilillä 1:45 BTC hinta spekulaatio 3:10 SEC:llä ei aikomusta bännätä kryptoa 4:08 Metamask puskee instituutioita DeFiin 5:10 Facebook meni pimeeks... Web3 yrittäjät innostui 7:15 Mr.Wonderful omistaa enemmän kryptoa kuin kultaa

Vastuuvapauslauseke: Videolla esitetyt mielipiteet ovat esiintyjien omia, eikä niitä voida pitää Coinmotionin virallisina kantoina. Video on tehty opetustarkoituksessa. Mainitut tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Esitettyjä tietoja ei tule tulkita sijoitussuosituksiksi tai sijoitusneuvonnaksi.

Kryptopodi
Not playing