Facebook Pixel
Kvindeliv

Hormontip l Sådan laver du et menstruations- eller nymåneritual

Description

Vil du gerne lære, hvordan du laver et menstruations- eller nymåneritual?

Så lyt med i det her afsnit, hvor jeg vil vise dig, hvordan du bruger din menstruation (eller nymånen, hvis du ikke har en cyklus) til at sætte kraftfulde intentioner i dit liv.

Et menstruations- eller nymåneritual kan være en fantastisk måde at checke ind med dig selv og sørge for at du er på rette spor i dit liv.

OBS: Afsnittet inkluderer en guidet meditation - så brug den gerne under din menstruation eller nymånen.

Se shownotes om podcasten i mit blogindlæg her: https://www.lauragrubb.dk/blog/44613-saadan-laver-du-et-menstruations-eller

Vidste du, at jeg afholder en afstressende yogaworkshop hver nymåne? Her integrerer vi energien fra nymånen og bruger det som en mulighed for en ny start. Du kan komme med til næste workshop ved at blive medlem af min online platform for kun 99,- kr om måneden. Du får de første 14 dage gratis lige her: https://www.lauragrubb.dk/

Ansvarsfraskrivelse:
Information i den her podcast har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er et resultat af Lauras egen research og erfaringer. Indholdet er ikke tænkt som en erstatning for rådgivning af en læge eller anden sundhedsrådgiver eller anden information fundet på et produkt eller pakke. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom, eller til at udskrive medicin eller anden behandling. Tal altid med din læge eller anden sundhedsrådgiver, før du tager nogen medicin, kosttilskud, urter eller foretager nogen behandling for et helbredsproblem. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående. Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke at søge lægehjælp på grund af noget, du har lært via min hjemmeside og andre kanaler. Information og udtalelser vedrørende kosttilskud og præventionsmidler er ikke evalueret af Sundhedsstyrelsen og er ikke tiltænkt at diagnosticere, behandle eller eliminere nogen sygdom.