Facebook Pixel
Leger om livet

#11. Covid-19, hvordan blir fremtiden? Med NRK-journalist Hallvard Sandberg.

Leger om livet
Leger om livet

Covid-19. Pandemien. Koronavirus. Det kan ikke være mange ord som har blitt brukt i like stor grad det siste året som disse tre. Dette lille viruset har sneket seg inn i hver en verdensdel og snudd hverdagen til mange helt på hodet. Og akkurat da vi trodde at vaksinen var kommet og hverdagen snart skulle tilbake til sitt vante jeg, kom dette muterte viruset og gav oss nye restriksjoner.


Men skal vi leve slik for alltid? Eller finnes det et lys i tunnelen? Hvor mange må egentlig bli vaksinert for å få flokkimmunitet? Hvordan blir det med reise fremover? Må man vaksineres for å reise til utlandet? Og kommer vi til å klemme hverandre igjen?


I dagens episode skal vi ikke snakke så mye om selve viruset, men hvordan den har formet verden og hvordan fremtiden kanskje blir. Og med meg i studio (stuen) har jeg vært så heldige å få intervjue NRK-journalist Hallvard Sandberg. Det er vel få som har satt seg like godt inn i pandemiens ringvirkninger som denne dyktige journalisten, som nylig ble hedret av NRK for sine formidlingsevner.


Og ja, det er lys i tunnelen. Og det kan hende at besteforeldre blir sommerens nye instagram-stjerner.


Ønsker dere alle en fin uke. Ta vare.


Send meg gjerne spørsmål du tenker på, temaer du ønsker vi skal snakke om eller tanker du har på:

Instagram.com/dr.annettedragland

Facebook.com/legeromlivet


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Leger om livet
Not playing