Facebook Pixel
Mahdollista

Mahdollista podcast: Miten pilvi muuttaa softan myyntiä?

Mahdollista
Mahdollista
Pilveen siirtyminen lisää myynnin kanavia ja muuttaa sen mahdollisuuksia. Vaikka perinteinen B2B-myynti on säilyttänyt asemansa yritysten kannattavimpana myyntikanavana, pilvi mahdollistaa myynnin tehostamista hybridimallilla. Pilvipalvelut mahdollistavat myynnin itsepalvelumallin, jossa käyttäjille tarjoutuu mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen ostoa. Monikanavaisen myynnin ansiosta yrityksillä on yhä useampia tapoja tavoittaa käyttäjiä.

Itsepalvelumallissa on tärkeää käyttöliittymän onnistuminen. Vaikka 99 prosenttia palvelua kokeilevista asiakkaista vaihtaa tai lopettaa tuotteen käytön, voidaan tehokkaalla asiakaspalvelulla nostaa käyttöastetta jopa nelinkertaiseksi. Tätä edesauttamassa on myös muun muassa Upsource-sovellus, jonka avulla voidaan verifioida ja kuratoida sovelluksia käyttäjäystävällisiksi.

Miten saadaan kokeilijoista maksavia käyttäjiä ja miten käyttäjävirrat muodostuvat tulevaisuudessa? Miten digiajan myyntiä voidaan sparrata organisaatiossa? Vastausta näihin kysymyksiin pohditaan jaksossa Juhanin johdolla.
Mahdollista
Not playing