Facebook Pixel
Mama’en - De Podcast

#08 Seks & de invloed van de zwangerschap (én het verse ouderschap) op je libido met specialist seksuele opvoeding Belle Barbé

Mama’en - De Podcast
Mama’en - De Podcast

Sommige vrouwen voelen zich een ware seksgodin als ze zwanger zijn, anderen - op z’n zachtst gezegd - het tegenovergestelde. Wat gebeurt er nou precies met je libido als je zwanger bent? Kan seks schadelijk zijn voor de baby? Hoe ontstaat die harde buik als je klaarkomt? En kan een sekspartij de bevalling echt opwekken? We praten niet vaak openlijk over seks, dus tijd om dat eens uitgebreid te doen! Belle Barbé is expert in seksuele opvoeding en beantwoordt in deze aflevering álle seksvragen rondom de zwangerschap, en de rollercoaster-periode daarna. Want we gaan ook dieper in op de o zo belangrijke openheid en communicatie tussen jou en je partner, die essentieel is voor een gezond en fijn seksleven als jullie net ouders zijn geworden en voor de tijd die nog lang daarna zal volgen. 

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Mama’en - De Podcast
Not playing