Facebook Pixel
Nolotila

Nolotila

21 episodes
Comedy

Nolotila

21 episodes
Comedy

About Nolotila

Nolotila on podcast, jossa nelikymppiset Tomi, Ville ja Antti pohtivat mitä typerimpiä mahdollisia uutisia sekä omia noloja tilanteitaan elämän varrelta. Podcastia ei voi tituleerata ajankohtaissatiiriksi, mutta naurua turhien ja vähemmän turhien uutisten äärellä on luvassa jokaisessa jaksossa. Nolotilan vetäjät ovat kaikki stand up -koomikoita, mutta vain yksi saa kuukausipalkkansa viihteen tekemisestä. Nauramisen ilo on kuitenkin elämässä jatkuvasti läsnä, ja se kuuluu myös tässä podcastissa. Uusi jakso perjantaisin.

Insta: @nolotila_podcast

TikTok: @nolotila

Äänessä:

Tomi Haustola

Tomi on helsinkiläistynyt pienen kylän kasvatti, jonka pitkäkestoisin suhde elämässä on muodostunut lähinnä kahviin. Hänen henkilökohtainen hygieniansa on muita podcastin poikia parempi, mutta se ei ole kovinkaan suuri saavutus.


Antti Akonniemi

Antti Akonniemellä on 40 vuotta mittarissa ja se ahdistaa. Ja tätä ahdistusta on hedelmällisempää käsitellä podcastissa kuin terapeutilla. Antti käyttää ADHD:n tuomaa luovuutta ja spontaaniutta hyväkseen lavalla, ja tätä energiaa yritetään nyt valjastaa myös podcastiin.

"Mä en oo ikinä nähnyt, että ihminen on noin innoissaan omista vitseistään" - Anonyymi palaute


Ville Kormilainen

Ville on nelikymppinen perheenisä, jonka arkeen tuo vauhtia perhe, teini-ikäiset lapset sekä neljä koiraa. Elämässä tuntuu olevan liian vähän aikaa kaikelle kiinnostavalle ja siksi Ville tekee vähän kaikkea vähän miten sattuu. Koska vauhtia on välillä liikaa, noloja tilanteita tapahtuu keskimääräistä perheenisää enemmän.


Episodes

Not playing