Facebook Pixel
Papskubbers Papstinenser

Papstinenser Juleextravaganza

Papskubbers Papstinenser
Papskubbers Papstinenser
Forestil jer, at I den 24. december finder en glemt julekalender – alle 24 låger lukket – lige til at flå op i en eksplosion af pap, papir og tarvelig chokolade.

Velkommen til Papstinensers 2021 juleepisode, med 24 brætspilanbefalinger i én episode. For at gøre det hele mere interessant, er det ikke bare det sædvanlige Papstinenser-hold der anbefaler.

Vi har trukket på netværk og det fantastiske brætspilsmiljø, så udover Team Papstinenser, Bo, Kristian, Morten, Christian og Peter, er denne episode skabt med hjælp fra Joel (Nørdbrætspil Køb/Salg), Mads (Ka Pai), Tine (Aarhus Brætspilsfestival), Thor (Dice’n‘Drinks), Kristian (Aalborg Bibliotek), Jonas (Fjerde Spiller Søges), Bo (Bastard Café), Mads (Noget med Drager), Dana, Michael (Biotopia), Kåre (Pagan Fate of Roanoke), Mads (Hyggeonkel), Hansen (Subbordia), Helle (Games4LifeBG), Jesper (Brætspiller.dk), Claus (The White Album), Jens (Papas Papbar), Thomas (Guldbrikken) og Michael (Julenissen).

Tusind tak til alle bidragsydere og god fornøjelse med 24 anbefalinger på lige over 50 minutter! Glædelig jul.

Samtidig har vi med denne episode også introduceret det eksklusive Papstinenserkrus, som du har mulighed for at score, hvis du støtter op om Papstinenser på 10er.dk Tjek krus i den fine episodetrailer.
Papskubbers Papstinenser
Not playing