Facebook Pixel
Přiznej barvu

#3 — O menstruaci s Miss Cool Cat: Burleska je o opravdovosti, boříme intimní tabu

Přiznej barvu
Přiznej barvu

Terézia Bělčáková je profesionální burleska, akrobatka a fotografka, kterou můžete znát také jako Miss Cool Cat. K menstruaci i celé své intimitě se staví s obdivuhodnou přirozeností a otevřeností. Je zvyklá se svým tělem pracovat tak, aby se v něm cítila dobře. Ať už prostřednictvím fyzické aktivity, která jí pomáhá především od bolesti, nebo cestou seberozmazlování a vědomého navrácení se do sebe.

V podcastu vám Miss Cool Cat prozradí několik střípků ze zákulisí burlesque showbusinessu a také vysvětlí, jak řeší profesionální performerky svou menstruaci ve dnech, kdy mají vystoupení. To vše opět s něhou, humorem a ženskou energií, která vás pohladí na duši.

Celým podcastem vás provede designérka Anna Marešová, která je zároveň zakladatelkou značky intimních pomůcek Whoop·de·doo. Jejím nejnovějším projektem je menstruační kalíšek Whoop·de·doo, jehož vývoj dovedl Annu k myšlence vlastního podcastu o intimitě. Zcela přirozeně proto jeho první sérii věnovala tématu menstruace, o které si povídá se ženami ze svého blízkého okolí. Přejeme krásný poslech!

Terézii Bělčákovou aka Miss Cool Cat najdete na Instagramu. Pokud se jí budete chtít zeptat na cokoliv k podcastu, určitě vám ráda odpoví. Stejně tak můžete napsat i designérce Anně Marešové na studio@annamaresova.com – třeba o tom, jak se vám podcast líbí, nebo koho byste rádi slyšeli v další sérii.

Nezapomeňte na Instagramu sledovat i Annu a její značku intimních pomůcek Whoop·de·doo, pokud je vám intimita blízká.

http://www.whoopdedoo.me
http://www.whoopdedoo.care

Sound design, střih, grafika — Martin Tvrdý
Námět, koncepce, dramaturgie — Anna Marešová, Martin Tvrdý, MaryC
Produkce — Anna Marešová designers

Přiznej barvu
Not playing