Facebook Pixel
PS:GROW What's On Your Mind?

Al gedacht aan je eigen podcast ? (mei, juni en juli 2021)

Eindelijk: DE PODCAST MASTERCLASS met Peter & Greet   

Je droomt van mensen die op je toestappen omdat ze willen geïnterviewd worden door jou? Of omdat ze zo geïnspireerd waren door jouw podcast en nu willen samenwerken met jou? Hoe geweldig zou het zijn om hoog te ranken in de iTunes lijst? Je eigen plek op Spotify, wow! En toch houdt er jou iets tegen?  "Zal het me wel lukken? Is dat niet te moeilijk? Wie ben ik om een podcast te starten? Zit er wel iemand op mij te wachten? Ga ik dat wel volhouden?... " 

Herkenbaar? Neem dan deel aan deze inspirerende Podcast Masterclass met Peter Snauwaert & Greet Bunnens. Dit is niet je typische podcast training. Wat had je gedacht?! ;-)   


Ontdek meer hier: https://academy.greetbunnens.be/start-to-podcast-maar-dan-anders  


Op 19 mei, 2 juni, 16 juni en 14 juli geven wij jou telkens van 20u tot 21u tijdens een zoom sessie de inspiratie, goesting, tools, tips en huiswerk die nodig zijn om jouw podcast te starten en ook vol te houden.   

De investering is slechts 97 euro (excl. BTW) en neen dit is niet zo'n ding waar je weinig waarde krijgt en waar er jou op het einde een duur programma verkocht wordt. Wel integendeel.   Let's do this. De wereld wil je horen! Peter & Greet

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

PS:GROW What's On Your Mind?
Not playing