Facebook Pixel
PS:GROW What's On Your Mind?

WOYM 100 Hanan Challouki Over Inclusiviteit En Haar Nieuwe Boek Inclusieve Communicatie | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

EP 100 Hanan Challouki Over Inclusiviteit En Haar Nieuwe Boek Inclusieve Communicatie | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)  Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  

Hanan Challouki is de oprichtster van Inclusify, een strategisch bureau met oog voor alles wat met inclusieve communicatie en marketing te maken heeft. Nadat ze in 2015 afstudeerde met een Master in de Strategische Communicatie ontdekte ze al snel dat er niet veel diversiteit aanwezig was in de communicatiesector. Gedreven door haar missie om een meer inclusieve wereld te creëren, koos ze voor een carrière als ondernemer met een focus op diversiteit. Ze werkte eerder al samen met klanten als Brussels Airport, Telenet, KRO-NCRV en BNP Paribas. Forbes beloonde Hanan voor haar innovatieve strategieën met een plekje in de prestigieuze lijst van 30under30. Hanan is ook gastprofessor aan de Odisee Hogeschool, vice-president van de Belgian Association of Marketing en onafhankelijke bestuurder bij Flanders Investment & Trade.  

Haar boek kan je hier kopen als haar podcast Wat Zij Wil: 

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1175783&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fs%2Fhanan%2Bchallouki%2F&name=Zoekresultaten%20voor%20'hanan%20challouki'

https://watzijwil.be/ 


Music: Peter Snauwaert (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems  Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

PS:GROW What's On Your Mind?
Not playing