Facebook Pixel
PS:GROW What's On Your Mind?

WOYM 98 Michel De Coster: Over Zijn Boek People Peppers, Belgacom, De Mens & Echt Leiderschap En Nog Zoveel Meer | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands)

PS:GROW What's On Your Mind?
PS:GROW What's On Your Mind?

EP 98 Michel De Coster Over Zijn Boek People Peppers, Belgacom, De Mens & Echt Leiderschap En Nog Zoveel Meer | What's On Your Mind? (Dutch/Nederlands) 

Hi ik ben Peter en elke week geef ik jullie een podcast over personal development, mindset & verkoop.  What's On Your Mind ? is een 1 uur conversatie. Iedereen heeft een verhaal. En ik wil dit verhaal van mijn gast naar boven brengen.  


Michel De Coster is adviseur en bestuurder van bedrijven. Hij verdiende zijn strepen in de ICT-sector bij Bosch Telecom, COLT, BT, Belgacom en SFR. Daarnaast is hij bekend als bassist van De Mens en auteur van No-nonsense. En zijn tweede boek heet People Peppers en is een juweeltje omdat het een concreet boek is voor mensen die in dialoog willen gaan zowel verkopers als zeker niet verkopers.  

Daarnaast praten we over muziek en zijn lange carrière als bassist bij De Mens als wat is nu een echte leider. Kortom een gesprek van 2 uur die alle kanten uitgaat en de echte Michel De Coster toont.  

Met dank aan Niels Janssens om te introduceren aan Michel zijn tweede boek ! 

Zijn boek People Peppers vindt je hier: 

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1175783&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fp%2Fpeople-peppers%2F9200000091316475%2F&name=People%20peppers


Music: Peter Snauwaert (Copyright) Voice-over: Stemmig  by Sara Fiems  Let's connect:  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/petersnauwaert Twitter: @petersnauwaert  Instagram: @ps_grow  Facebook: https://www.facebook.com/PSGROW E-mail: peter@psgrow.com

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

PS:GROW What's On Your Mind?
Not playing