Facebook Pixel
Radio Information

Det racistiske Udkantsfrankrig, vores fælles coronafremtid og prins Andrews mislykkede forsøg på at sno sig udenom sexanklager

Radio Information
Radio Information

Édouard Louis kæmper indædt mod den racisme, han i Frankrig opfatter som institutionel, han taler dunder mod politikere, der fra elfenbenstårne forringer vilkårene for arbejderklassen, og han støtter bevægelsen De Gule Veste. Han taler med ømhed og omsorg om den klasse, der var ved at tage livet af ham selv.

Bodil Skovgåed Nielsen har mødt den unge franske forfatter i Paris i anledning af at hans nyeste roman er udkommet på dansk med titlen ’en kvindes forvandling’. Efter at have skrevet om sin barndom, sin voldtægt og sin far, er turen nu kommet til Louis’ mor. Bodil Skovgåed Nielsen introducerer hans forfatterskab.

Kristian Villesen er også et smut forbi for at tale om, hvordan forskerne spår, at cononavirus vil udvikle sig post-omikron. Det kan gå meget forkellige veje. Tror du mon på den historiebaserede, den evolutionære eller den, der mener at vi med de sidste to års amokmutationer i baghovedet, skal forberede os på hvad som helst?

Rune Lykkeberg er igennem på Skype til en optur over, at det ikke lykkedes for Prins Edward at sno sig udenom det juridiske efterspil efter Jeffery Epstein. De tider, hvor dem med penge på lommen eller kroner på hovedet, kunne slippe afsted med hvad som helst er ovre ... håber vi.

Jeg ønsker dig og dine en dejlig weekend!

Anna

Radio Information
Not playing