Facebook Pixel
RikaTillsammans | Om privatekonomi & rikedom i livet

Kortpodd: Förslag på upplägg, uppgifter och reflektionsfrågor för en egen årskickoff

Denna kortpodd är en sammanfattning med guldkornen för att hålla en egen kickoff enligt ordinarie avsnitt 336. Här får du konkreta förslag på upplägg, uppgifter och reflektionsfrågor för att boka in en egen kickoff med din partner, vän, kollega, syskon eller någon annan.


Använd gärna följande länkar:


Jag tvekade ett tag över att lägga ut dessa frågor och uppgifter. Men till slut tog nyfikenheten överhanden. Därför skulle jag gärna vilja be dig om en tjänst. Om du gör en kickoff, återkom gärna efteråt med vad du / ni fick ut. Det vore fantastiskt roligt att höra och jag tror dessutom att det skulle inspirera andra. Skriv därför gärna en kommentar i forumet via länken ovan. 


Avslutningsvis, vill jag göra reklam för RikaTillsammans-programmet 2024 9 eftersom ovanstående uppgifter är tagna därifrån. Syftet med programmet är att du under 12 månader ska få möjlighet att göra uppgifter som dessa med fokus att göra livet rikare. Som du ser ovan berör det alla områden i livet, allt från den konkreta ekonomin till det mjuka emotionella, från hur livet är idag till hur jag vill att det ska vara i framtiden. Du gör programmet tillsammans med din partner, en vän, kollega, syskon eller någon annan.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

RikaTillsammans | Om privatekonomi & rikedom i livet
Not playing