Facebook Pixel
Silný výber

#90 – Zleteli orly z Tatry, do väzby brali, ako sa patrí - aj ako nepatrí… Vyleteli ponad hory, nedal vojáčka náš kráľ Boris… a Borguľa si gratuluje, cestu k ochrane ukazuje:-)!

Silný výber
Silný výber

#90 Silný výber – PRVÝ „ŠUBI-FUBI“ DIEL!

Ani ste sa nenazdali - a sme späť! Chýbali sme vám aspoň trochu? Alebo veľmi? Alebo že úplne - že až? Alebonajsammega - tak, ako Vladino P. chýbal Borisovi „Konzervatívnysamittykokos“ K.:-)? Ak áno, tak ste na správnej adrese! Máme tu totiž diel plný exotiky, podobne ako celé Slovensko. Máme tu teda rentrée, resp. podcastovú obdobu, čohosi, čo je zvykom (lepšie povedané zlozvykom) v Luxembursku: Šubi-fubi. Skrátka nielen v parlamente a vláde, ale aj tu v podcaste sú späť tí najlepší kolotočári!!! A tak sa môže tešiť z našej strelnice NAKA, húsenkovej dráhy Smer odina - and wait for it - z Ruského kolesa (aka Maroša Žilinku). Takže poďme na to!

Silný výběr. Jarmark jako řemen!

Pripíjame a pripomíname: 32. Marťo Jakubčo. Vivat Peter Dvorský - 70 rokov. Gratulujeme Mirovi Kollárovi k predsedníctvu v SPOLU. Roš ha-šana (2021, 5781).

Historický kalendár Jána Žideka

30 rokov od Augustovského puču a rozpadu ZSSR. 210 rokov od narodenia básnika, jazykovedca a organizátora slovenského Hnutia Michala Miloslava Hodžu. 131. výročie narodenia generála Viesta, hrdinu SNP. 26. September 1998, SDKÚ Mikuláša Dzurindu de facto víťaz volieb, ktoré rozhodli o osude Slovenska. V pietnej spomienke si pripomíname 31 rokov od úmrtia signatára Charty 77 Milana Šimečku.

Endorse:

https://myhornanitra.sme.sk/c/22736639/do-mestianskeho-domu-v-prievidzi-prichadza-alternativna-kultura.html

http://cultcreativeoz.sk/en/voluntary-contribution/

Vypočujte si aj naše ďalšie podcasty:

Kunstkamera:

https://kunstfilter.podbean.com/

Hybadlo:

https://hybadlo.podbean.com/

Hudba v podcaste:

George Gershwin – Rhapsody in Blue

Odporúčaná hudba SV:

https://www.youtube.com/watch?v=YAx9w8TMwNY

Žabí Rauš feat. Marian Jaslovský – Šťastie si nevyberá

https://www.youtube.com/watch?v=XyjM3KLD0L8

Modré hory – Beh všemohúci (feat. Martin M. Šimečka)

https://www.youtube.com/watch?v=HT3jk4XX6W0

Silný výber
Not playing