Facebook Pixel
Soundvenue streamer

Gør Leonardo DiCaprio et Deep Impact i Armageddon-film på Netflix?

Soundvenue streamer
Soundvenue streamer

Det er en stor dag, når filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich får mulighed for at dække et Leonardo DiCaprio-projekt skabt til streaming.

Men det er ikke desto mindre realiteten i denne uge, hvor det skal handle om Netflix-filmen ’Don’t Look Up’.

Ja, katastrofesatiren af instruktør Adam McKay (’The Big Short’) går ganske vist i biografen nu, men den lander på Netflix selveste juleaften – og det kalder selvsagt på en diskussion i studiet.

Leo, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett med flere (!) står overfor planetens snarlige ødelæggelse, idet en enorm komet styrer lukt mod vor lille oase.

Kan stjerneregnen redde os fra dommedag? Og er de åbenlyse plotparalleller til pandemi og klimakrise forfriskende skarpe, eller slet og ret ikke skarpe nok overfor vores absurde virkelighed?

Værterne går kometens impact efter i sømmene, og vender derefter blikket mod Napoli i 1980’erne, hvor den italienske mesterinstruktør Paolo Sorrentino folder sin egen ungdom ud i en personlig og farverig familiefortælling.

Filmen er landet på Soundvenues liste over årets bedste film, men der er langt fra enighed i studiet om, hvorvidt den ære nu også er helt fortjent.

Lyt med!

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.

Soundvenue streamer
Not playing