Facebook Pixel
Mediální cirkus

Devět měsíců s koronavirem. Jak jsme připraveni na „návrat k normálu“?

Mediální cirkus
Mediální cirkus

Tento týden Česko zaznamenalo v boji s koronavirovou pandemií dva významné milníky. Zaprvé začátek antigenního testování, které už v říjnu sliboval tehdejší ministr zdravotnictví Roman Prymula. Zadruhé, počet lidí, kteří zemřeli na koronavirus, přesáhl 10 tisíc.

„Nárůsty sice hlásí i další evropské země, ale my jsme už otupělí opakující se sérií utahování šroubů a opětovného uvolňování. Nedokážeme reagovat jako dřív, pospolitě. Za tím vším je hořká tečka, nedokázali jsme totiž to hlavní: ochránit rizikové skupiny obyvatel a domovy seniorů,“ shrnuje situaci Daniela Přádová, redaktorka Seznam Zpráv, která se dlouhodobě zaměřuje na zdravotnictví.


🦌🦌🦌🦌🦌

  • Stopáž je podcast pro ty, které zajímá, kam se za uplynulý týden posunul svět, ale nemají čas neustále sledovat Twitter. Přehled těch nejzajímavějších zpráv připravuje Jan Kordovský (@korda). Vychází každý pátek v poledne.
  • Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.
  • Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky. Vznikají v zázemí Seznam.cz.
Mediální cirkus
Not playing