Facebook Pixel
Mediální cirkus

Podcastová besídka. Jak jsme se naučili natáčet a naše čtenáře poslouchat

Mediální cirkus
Mediální cirkus

Už rok připravují Seznam Zprávy kromě článků a videí i podcasty – se záběrem od anglického fotbalu přes názory po českou politiku. Který díl tvůrce nejvíc bavilo natáčet a kdy si naopak rvali vlasy? Co nám píšou fanoušci? Téma pro speciální díl podcastu Stopáž.

Rok 2020 byl obdobím velkých změn a výzev. Jednu jsme si dali i v Seznam Zprávách. Čtenářům jsme chtěli nabídnout i jiné formáty než klasické články a oblíbené video. Podcast je formát, který je čím dál populárnější nejen za hranicemi, ale i v Česku. Několik autorů Seznam Zpráv jsme proto začali před rokem podrobovat velkému podcastovému experimentu.

Jak své roční působení hodnotí? Pozvali jsme je na předvánoční svařák do podcastu Stopáž.

Odkazy k epizodě:
Tree.fm

🦘🦘🦘🦘🦘

  • Stopáž je podcast pro ty, které zajímá, kam se za uplynulý týden posunul svět, ale nemají čas neustále sledovat Twitter. Přehled těch nejzajímavějších zpráv připravuje Jan Kordovský (@korda). Vychází každý pátek v poledne.
  • Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.
  • Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky. Vznikají v zázemí Seznam.cz.
Mediální cirkus
Not playing