Facebook Pixel
Mediální cirkus

Tři týdny lockdownu byly ošklivá lež. Opatření ale fungují, říká Martin Čaban

Mediální cirkus
Mediální cirkus

„Pro vládu není prioritou ani tak denní počet nakažených, jako spíš fakt, že je nutné co nejrychleji vyprázdnit přetížené nemocnice. A to trvá strašně dlouho, každé opatření se v nemocnicích projeví nejdřív za dva týdny,“ říká Čaban v podcastu Stopáž.

„Lockdown může podle mě trvat klidně ještě další čtyři týdny, ale s nějakými úpravami nebo úlevami. V plánu už je otevření škol, taky si neumím představit, že vláda udrží zavřený maloobchod. Velké oslavy a rozvolnění bych v dubnu ale rozhodně nečekal,“ dodává.

🐑🐑🐑🐑🐑

  • Stopáž je podcast pro ty, které zajímá, kam se za uplynulý týden posunul svět, ale nemají čas neustále sledovat Twitter. Přehled těch nejzajímavějších zpráv připravuje Jan Kordovský (@korda). Vychází každý pátek v poledne.
  • Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.
  • Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky. Vznikají v zázemí Seznam.cz.
Mediální cirkus
Not playing