Facebook Pixel
Mediální cirkus

Vrátí se děti po téměř roce do škol? Plán návratu je nedomyšlený

Mediální cirkus
Mediální cirkus

Téměř rok se české děti učí většinu času z domova, prostřednictvím distanční výuky. Od března by se do školních lavic mohly vracet závěrečné ročníky základních a středních škol, postupně i další studenti.

„Nicméně vše je podmíněno tím, že se začne testovat a vybere se dodavatel pro testování. To je základní limit,“ přípomíná redaktor Seznam Zpráv Josef Mačí v podcastu Stopáž. České ministerstvo školství kopíruje systém z Rakouska, kdy se děti testují antigenními testy stěrem z přední části nosu, dvakrát týdně, přímo ve škole. A to povinně.

👩‍🏫👩‍🏫👩‍🏫👩‍🏫👩‍🏫

  • Stopáž je podcast pro ty, které zajímá, kam se za uplynulý týden posunul svět, ale nemají čas neustále sledovat Twitter. Přehled těch nejzajímavějších zpráv připravuje Jan Kordovský (@korda). Vychází každý pátek v poledne.
  • Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.
  • Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky. Vznikají v zázemí Seznam.cz.
Mediální cirkus
Not playing