Facebook Pixel
Mediální cirkus

Vydrží Blatný? Výměna ministra je riskantní, Babiš by to neutáhl, říká komentátor

Mediální cirkus
Mediální cirkus

Zatímco minulý týden ministři naznačovali uvolnění některých opatření, ve čtvrtek večer přišly další zákazy. Na vině je stagnace poklesu počtu nakažených i britská varianta koronaviru.

„Mrzí mě, že se vláda nenaučila za celou dobu pandemie krotit svůj optimismus z klesajících čísel. Před pár dny se hovořilo o uvolnění skiareálů, škol, ta čísla vypadala dobře, ale byl to první týden, kdy čísla začala padat z těch nejděsivějších peaků. Řeči o otevřených sjezdovkách si ministři mohli odpustit,“ říká komentátor Seznam Zpráv Martin Čaban v podcastu Stopáž.

🤑🤑🤑🤑🤑

  • Stopáž je podcast pro ty, které zajímá, kam se za uplynulý týden posunul svět, ale nemají čas neustále sledovat Twitter. Přehled těch nejzajímavějších zpráv připravuje Jan Kordovský (@korda). Vychází každý pátek v poledne.
  • Další podcasty, ale taky články, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Poslouchejte nás na webu nebo ve vaší oblíbené podcastové aplikaci.
  • Vaše názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@firma.seznam.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky. Vznikají v zázemí Seznam.cz.
Mediální cirkus
Not playing