Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S14E9 "Takki on kyllä ihan tyhjä!" Mitä tästä keväästä jäi käteen?

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Ronjalla on ollut vaikein vuosi ikinä. Uskoa omaan tekemiseen on koeteltu, maailman ollessa taloudellisessa kurimuksissa. Epävarmuus on jatkuvasti läsnä ja työ ei tuota tulosta. Erjan kevät on onnistumisten takana ollut puurtamista, epävarmuutta ja rehellistä tekemistä, sekä meltdowneja.

Kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Kun vauhti on kova, jää inhimillisyys usein taka-alalle. Kauden päättyessä halusimme paljastaa myös, mitä tapahtuu kulissien takana. Tässä siis rehellinen avautuminen, olkaa hyvät.

Kun vauhti on kova tulee väistämättä vastatuulta ja takkuja tukkaan. Näissä tilanteissa on otettava meltdownit vastaan, käytävä pohjalla- ja noustava uudelleen ylös. Yrittäjyydessä myös riittämättömyys on läsnä jatkuvasti. Teet asioita ilman tulosta, teet tylsiä asioita ja toistoja, kaikki ei todellakaan ole pintaliitoa. Niin kauan kuin olemme ihmisiä, myös inhimillisyys koskettaa kaikkia.

Palaamme tässä jaksossa koko podin alkujuurille- avoimeen ja rehelliseen puheeseen. Osallistu keskusteluun aiheen ympärillä somessa ja ota meidät seurantaan.

@romsronja

@erjarossi

@syo.nuku.saasta

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Not playing