Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S15E5 Entinen ylisuorittaja. Vieraana Katri Kilpiäinen.

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Onko uupuminen aina vain yksilön oma vika kuten yhteiskunta haluaa meidän uskovan, vai voisiko kyse olla jostain paljon laajemmasta? Tässä haavoittuvassa ja rehellisessä jaksossa Ida avaa tuoretta kokemustaan uupumuksesta ja oman terveyden haasteista Katri Kilpiäisen kanssa, joka on myös entinen ylisuorittaja.

Tämä porvoolainen luovan alan yrittäjä, kirjailija ja vapaa toimittaja avaa omaa tarinansa siitä, kuinka jokaisen täytyy jossain vaiheessa elämäänsä suorittaa, mutta ongelmia syntyy, jos suorittamisesta ei osaa päästää irti ajoissa. Hän kertoo kokemuksestaan siitä, kuinka määräaikaisen työn päättyminen sai hänet tajuamaan, ettei suorittaminen tuonutkaan sitä, mitä hän oli odottanut. Katri avaa myös yrittäjyyden taustojaan ja kertoo, kuinka hänestä tuli yrittäjä, alun perin pakon edessä. Hän jakaa rehellisesti kokemuksensa siitä, kuinka suorittaminen vei hänet uupumukseen ja miten hän löysi tien kohti hyvinvointia ja tasapainoa.

Jaksossa käsitellään myös sitä, miten suorittaminen voi fyysistyä, ja mitä merkkejä liiasta suorittamisesta tulisi tarkkailla. Keskustelemme myös siitä, miten tärkeää on huolehtia omasta jaksamisesta silloin, kun vielä jaksaa, ja miten fyysisten oireiden takia lääkäriin hakeutuminen voi olla yksi tapa tiedostaa uupumuksen merkit tarpeeksi ajoissa.

Jakso päättyy ajatuksiin siitä, miten Katri nyt, entisenä suorittajana, suhtautuu työhönsä ja elämäänsä eri tavalla. Hän kertoo, kuinka tavoitteena ei enää ole tehdä enemmän, vaan tehdä vähemmän, mutta oikeita asioita, ja miten yrittäjyys ei ole enää pakkovalinta, vaan tapa olla itselleen rehellinen ja elää omien arvojen mukaista elämää.

Kuuntele nyt tarina entisen ylisuorittajan matkasta kohti tasapainoista elämää. Tämä jakso tarjoaa ajattelemisen aihetta kaikille, jotka ovat kokeneet suorittamisen paineen ja etsivät keinoja löytää tasapaino omassa elämässään.

Ota kuunteluun Katrin äänikirja "Poikani, rikollinen". Äänikirja kertoo neljän äidin matkasta läpi henkisen kiirastulen.

Ota seurantaan somessa:

@bykatrikilpiainen

TM 2024 eli Tulevaisuuden minä-valmennus

Mitä jos onnistuisit siinä,mitä olet tähän asti lykännyt ajatellen ettei se ole sinulle mahdollista? Mitä jos asiat menisivätkin hyvin ja saisit elämän josta et tarvitse lomaa?Ja tekisit tämän kaiken yhteisössä jossa kateudelle ei ole sijaa ja jossa rohkeuden lisäksi uskoisit ensimmäistä kertaa koskaan itseesi niin paljon ettei mikään olisi sinulle enää mahdotonta?Ja saisit paljon kaipaamaasi vapautta🔥

Olet juuri se, jonka haluamme mukaan🔥

Tulevaisuuden minä -valmennus on auki 15.11-31.11. Tämän jälkeen valmennus sulkeutuu ja valmennus strattaa tammikuussa 2024. Lue lisää verkkokaupastamme.

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Not playing