Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S15E6 Die with zero: Kuinka 4 viikkoa perheen kanssa Espanjassa muutti ajatukset sijoittamisesta

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Ronja on saapunut takaisin kuukauden Espanjassa olon jälkeen. Miten koko perheen eli kahden koululaisen ja kahden aikuisen kuukausi järjestyi? Tässä jaksossa puhumme siitä mitä irtiotto maksoi, miten koululaiset hoitivat koulunsa ulkomailla tippumatta Suomen perusopetuksen piiristä ja mitä oivalluksia ulkomailla olo sai aikaan. Reissussa Ronja myi pois sijoituksiaan ja oivalsi, että haluaa die with zero. Mitä hän tällä tarkoittaa?

Kuuntele jakso siitä, kuinka unelmat muuttuvat todellisuudeksi ja kuinka unelmia voi toteuttaa myös perheenä.

Koko perheen rahakirja- paras joululahja on antaa taloudelliset taidot!

Parasta mitä voit antaa lahjaksi lapselle ja nuorelle ovat paremmat yksilötalouden taidot. Oletko koskaan pohtinut, miten voit opettaa lapsellesi jotain sellaista, mitä sinulle ei koskaan opetettu?

Me havahduimme rahataitojen puutteeseen 4 vuotta sitten. Tajusimme, että emme olleet milleniaaleina saaneet tarvittavia rahataitoja nuorena, koska ei sellaisia missään opetettu! Tajusimme, että jos haluamme opettaa omille lapsillemme paremmat tiedot ja taidot liittyen rahaan, talouden hallintaan sekä vaurastumiseen, on meidän tehtävä jotain toisin. Nyt haluamme auttaa myös sinua kasvattamaan lapsistasi aikuisia, joiden rahasuhde on terveellä pohjalla ja jotka osaavat toimia rahan kanssa. koska rahakasvatus on oikeasti vanhempien vastuulla.

99 % ihmisistä suhtautuu rahaan negatiivisesti. Mikä on siis todennäköisyys, että juuri sinun rahasuhteesi olisi terveellä pohjalla? Todella pieni! Lasten ja nuorten säätiö kirjoittaa:

” Suomalaisten talousongelmat ovat yleistyneet, ja nuoretovat yliedustettuina maksuhäiriöisten joukossa (Suomen Pankki, 2018: Talouslukutaito 2020-luvulla). Heikko sosioekonominen asema periytyy usein sukupolvelta toiselle. Nuorilla on erilaiset lähtökohdat hoitavat omaa talouttaan. Siksi ennaltaehkäisevä työ on tärkeää. ”

Jos raha on vaikea aihe aikuisille, kuinka voimme olettaa, että lapsi oppii asiat itsenäisesti?

Nyt Koko perheen rahakirja koko joulukuun 29,90 €(norm.34,90). Saat kaupanpäälle tunnin mittaisen Rahakasvatus webinaarin.

Osta oma kirjasi verkkokaupastamme osoitteesta www.naistakomo.fi/kauppa

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Not playing