Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S15E9 Verkkovalmennuksilla hyvinvoivaksi. Vieraana Rebekka Jaakkola

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Mitä tehdä, kun jatkuvat kivut syövät elämältä valon eikä perinteinen työelämä ole vaihtoehto?

Täytyy keksiä luovia ratkaisuja.

Tässä jaksossa vieraaksemme saapuu yrittäjä, sijoittaja ja entinen poliisi ja liikuttaja Rebekka Jaakkola. Kivut toivat suunnanmuutoksen Rebekkan elämässä, pakottaen hänet luopumaan poliisin työstä. Kului vuosia ennen kuin kivuille löytyi tasapaino yrittäjyyden kautta, ja hermokivut olivat läsnä 24/7.Oli keksittävä, miten ihmeessä saisi elämän palikat paikoilleen, kunnes välähti: miten olisi kauniimmat sähköjohdot? Aluksi Rebekka uskoi, että kivut olivat vain osa häntä, mutta tämä osoittautui vääräksi. Negatiivisuuden kehä sai kaiken tuntumaan pelottavalta, mutta matkan varrella hän oppi käsittelemään näitä tunteita. Tänään Rebekka on päässyt irti rajoittavista uskomuksistaan.

Tuosta kirkkaasta yritysideasta ja ajatuksesta kaikki lähti ja nyt 12 vuotta ja lähes yhtä monta vaihetta myöhemmin, Rebekka elää ja voi mainiosta verkkovalmennustensa ansiosta. Vahva elämä- verkkovalmennukset syntyivät pandemian keskellä puhtaasta halusta auttaa ruuhkavuosia ja hektistä uraelämää eläviä sekä huonokuntoisia tavalla jossa. aloittaminen ja treenaaminen on mahdollisimman helppoa ja motivoivaa.

Rebekkan ensimmäinen vuosi verkkovalmennusyrittäjänä oli menestys ja nyt hän kertoo meille, mikä oli hänen menestymisensä takana. Hän vannoo toimintasuunnitelman, kärsivällisyyden ja oikein toteutetun markkinoinnin nimeen. Miten hän näitä toteuttaa, se selviää jaksosta!

Lopussa Rebekka myös paljastaa suositus juoksukurssinsa salaisuuden siihen, miten juokseminen voi olla oikeasti miellyttävää!

Voit ottaa Rebekkan seurantaan somessa @rebekkajaakkola sekä Vahva elämä- verkkosivuilla.

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Not playing