Facebook Pixel
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

S16E1 Kommuunin kutsu

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
SYÖ NUKU SÄÄSTÄ

Tervetuloa Syö Nuku Säästä -podcastin uuteen jaksoon, jossa sukellamme syvälle Erjan ja Ronjan vuoteen 2024. Jaksossa kuulet tarinat heidän uusista päätöksistään, jotka ovat muuttaneet elämän suuntaa, ainakin hetkeksi.

Ronja kertoo rehellisesti paniikkikohtauksestaan Espanjassa ja siitä seuranneesta päätöksestä myydä sijoitusasuntoja Suomessa. Tämä ei ole pelkästään taloudellinen päätös, vaan se avaa ovet uusille mahdollisuuksille ja rauhallisemmalle elämälle, jota hän ja kumppanit tällä hetkellä kaipaa.

Toisaalta Erja jakaa tarinansa siitä, miten hän on astunut uudelle polulle muuttaessaan kommuuniin ystäviensä sekaan. Tämä muutos on tuonut hänelle helpompaa arkea ja lapsille uusia ystävyyssuhteita.

Jakso kietoutuu yhteen teemaan: rohkeus unelmien tavoittelussa ja siitä että joskus ne tavoitteet muuttuvat kesken matkan. Merkityksellinen elämä on osa tämän vuoden teemaa ja se vaatii muutoksia.

Mihin Erja ja Ronja sitten päättävät panostaa tulevan vuoden aikana? Asuntosijoittajan vuosi valmennus saa jatkoa ja heinäkuussa starttaa seuraava valmennus. Yli puolet paikoista on jo mennyt. Valmennus porukka tarjoaa ilmaisen sparrin jonka avulla voit päättää onko valmennus juuri sinulle.

Sparrin voit varata täältä:

https://calendly.com/naistakomo/asuntosijoittajan-vuosi-valmennustapaaminen

Naistakomo Oyn kotisivut ovat uudistuneet ja nykyään löydät kaiken www.takomoporvoo.fi sivuilta.

Seuraa Ronjaa ja Erjaa sekä Syö nuku säästä podcastia myös Instagramista.

SYÖ NUKU SÄÄSTÄ
Not playing