Facebook Pixel
TechIn

TechIn – Implementering af Cloud

TechIn
TechIn
Forandringsledelse og adfærdsdesign er nøgleord i denne udgave af TechIn, hvor vi ser nærmere på rejsen fra jern i kælderen til skyen. For når beslutningen om at gå i skyen er truffet, skal cloudstrategien føres ud i livet. Men hvordan får man medarbejderne med på rejsen? Og hvordan bliver den nye hverdag med cloudløsninger forankret i hverdagen? I dette afsnit dykker vi med andre ord ned i, hvad der sker, når beslutningen er taget, og medarbejderne skal i gang med at bruge nye applikationer, gemme deres data på nye måder og dele viden på nye platforme.

Med i studiet har vi inviteret adfærdsekspert Louise Neel Høyer fra Human Univerz, Mickey Jervin fra FLSmidth og Karsten Vang fra HB Trapper, der skal gøre os klogere på, hvordan man motiverer sine medarbejdere til at adoptere nye tech-løsninger.

”Sender du bare en mail, så er sandsynligheden for, at du kommer i mål med din forandring kun 15%. Hvis du arbejder med professionel forandringsledelse, så er du helt oppe i 94%. Men det kræver selvfølgelig en indsats at lave forandringsledelsen, og det koster. Til gengæld får du også fuld brug af dit system efterfølgende. (…) Hvis man bruger mange penge på en cloudplatform, så vil man jo også gerne have folk til at bruge det. Ellers er det jo ligesom at købe Netflix uden at se film.”
- Louise Neel Høyer & Mickey Jervin
TechIn
Not playing