Facebook Pixel
Techliv

Episode 20: Dimsebonanza

Techliv
Techliv

Efteråret er altid sæson for lancering af nye gadgets.

Siden seneste episode af podcasten har Facebook præsenteret kamerabriller, Apple nye iPhones og iPads, Amazon nye Kindles og Microsoft nye Surface-computere.

Vi forsøger at finde hoved og hale i de mange nye dimser og giver vores bud på, hvilke der er interessante, og hvilke man uden tøven kan springe over.

Vi tager også en snak om den mildest talt kaotiske lancering af iOS 15, som er udkommet i en stærkt amputeret udgave. En lang række af de features Apple fremviste i juni er ganske enkelt ikke blevet klar.

Inden vi når til nye dimser og styresystemer, følger vi op på et par historier, vi har fulgt tæt. Der er blandt andet faldet dom i Epic vs Apple retssagen, og så er undersøgelsen af Teslas Autopilot software vokset en hel del i størrelse.

Vi når også en bonuspose, hvor Anders blandt andet skal fortælle om han klarede sidste uges elcykel-udfordring. Og så slutter vi med to tips til et par af de mere usynlige nyheder i iOS 15.

Guide til hvordan du slår “registrer appaktivitet" til i iOS 15:

Gå ind i i indstillinger -> vælg Anonymitet -> scroll helt til bunden og tryk på Registrer Appaktivitet -> Slå skyderen til.

Support Techliv

Techliv
Not playing