Facebook Pixel
Techliv

Episode 23: Meta i metaverset

Description

Bliv betalende medlem (https://techliv.dk/medlem?gratispodcast) og få adgang til den fulde udgave af Techlivs podcast.
Der er ingen vej udenom. Denne gang er vores fokus naturligvis på Facebooks navneskifte til Meta — men endnu vigtigere Mark Zuckerbergs vision for metaverset.
Det hører nemlig til sjældenhederne, at et af de store techfirmaer løfter sløret for, hvordan de forestiller sig, den digitale verden vil udvikle sig over en 10-20 års periode.
Vi kigger på, hvad Facebook/Meta har fremvist, hvorfor de har gjort det, om metaverset bliver til noget — og om det er en fremtid vi ønsker.
Men… vores fokus 👆 er som bekendt forbeholdt vores betalende medlemmer. Den gode nyhed er, at du kan komme med i klubben på et øjeblik. De første 30 dage er tilmed gratis (https://techliv.dk/medlem?gratispodcast). 👇
Hvis du fortsat vil nøjes med at køre gratis, så har vi følgende til dig i de korte nyheder:
Vi kigger på et magtskifte i toppen af tech-kransekagen, nye gadgets, en kæmpe elbilsordre, skattely uden skatterabat, og jyske marker i høj techgigant-kurs.
I tillæg får du en update på seneste nyt i sagen om de lækkede dokumenter fra Facebook — som også går under navnet Facebook Papers.
Betalende medlemmer får også disse elementer med til sidst:
I Bonusposen er det Nics tur til at tage i mod en udfordring, og det er også Nic der står for ugens tip — denne gang til, hvordan du potentielt kan vinde en masse lagerplads tilbage på mobilen og computeren.
God lyttelyst,
Anders og Nicolai

Categories