Facebook Pixel
THE ESSENCE

71 - Jos haluat AITOA menestystä, ymmärrä mentoroinnin ja valmennuksen merkitys osana kutsumuksen elämistä

THE ESSENCE
THE ESSENCE

Bääm! Tämä jakso on omistettu mentoroinnin ja valmennuksen ymmärtämiselle osana kasvua. Rehellisesti sanottuna, en ikimaailmassa olisi se ihminen ja tälläisessä paikassa elämässäni, jos en olisi vastaanottanut tukea polullani upeilta mentoreiltani ja valmentajiltani.

Tässä jakson kerron sinulle, mitä minun mielestäni mentorointi on ja mitä valmennus on ja miten ne eroavat toisistaan. Tämän jakson avulla saat tunnistaa entistä selkeämmin, miten mentorointi tai valmennus voi suuresti tukea aidon menestyksen koodiston avaamista olemuksessasi. 

Jakson alkupuolella kerron sinulle tällä hetkellä meneillään olevista Black Friday -juhlista minun maailmassani!! Jos olet kiinnostunut kasvamaan kanssani, tässä on ihan huippumahdollisuus. Jakson alussa kerron lyhyesti eri kurssien sisällöistä ja myös Mastermindistani ja mentoroinnistani. 

Jos et halua investoida tällä kertaa itseesi Black Friday:nä, voit kelata suoraan podcastin 12:00 minuutin kohdalle. <3

Huom! Jaksossa mainitaan Black Fridayn olevan voimassa perjantaihin 24.11.2023 asti, mutta huomaathan, että se on voimassa 25.11.2023 kello 23:59. Saat koodilla BLACKFRIDAY kaikki palveluni -50%. 

Arvostan suuresti palveluideni transformaation arvoa ja siksi haluan muistuttaa, että tämä tarjous on voimassa vain kyseisen ajan ja sitten se poistuu lopullisesti. 

Tästä pääset katsomaan kaikki kurssejani ja ohjelmiani, jotka kuuluvat Black Fridayhin: KLIKKAA TÄSTÄ.

Mastermindiin pääset TÄSTÄ.

1:1 Mentorointi-intensiiviin pääset TÄSTÄ.

Tämän podcastin sponsori on Vera Schmid mentorointi- ja koulutuspalvelut. Jos sinulla on kysyttävää palveluista, laita viestiä:

Instagrammissa: @veraschmid_
Facebookissa: Vera Schmid
Tai sähköpostilla: info@michaelandvera.com

THE ESSENCE
Not playing