Facebook Pixel
TIMTOM Podcast - jouw GPS naar geluk en succes

Route 86 - Het bewijs dat online adverteren werkt - met Laurann Van de Peer

“De sleutel van mijn succes tot nu toe is dat ik me van in het begin gefocust heb op een niche”” - Laurann Van de Peer


Ze spreekt vloeiend Googliaans en ziet het leven als één knappe advertentie door een roze bril. We hebben het hier over Laurann Van de Peer van Advertised by Laurann. Wij vroegen aan een van onze eerdere gasten wie haar helpt met haar advertising. “Ik heb er al veel gesleten, maar nu heb ik écht een goeike te pakken. Je moet eens praten met Laurann” was het antwoord. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen!

Gestart vanuit haar baan voor een marketingbureau specialiseerde ze zichzelf in online marketing. Ze startte haar eigen bedrijf in bijberoep en binnen de kortste keren nam het zo’n vlucht dat ze het niet langer meer kon combineren met haar loonjob. Ze waagde de sprong en startte haar eigen bedrijf. Advertised by Laurann was geboren.

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, daar is Laurann niet vies van. Sterker nog, geboeid door de techniek en algoritmes heeft ze zich zodanig bekwaamd in het vak van adverteren dat nieuwe klanten inmiddels twee maanden moeten wachten voor een intake gesprek.

Als je niet meedoet op social media tel je tegenwoordig niet meer mee als ondernemer. (Tenzij je geitenwollensokken verkoopt in een donker steegje en wat bijverdient als pizzakoerier natuurlijk). En met adverteren kun je nóg meer klanten bereiken. Tijd voor een TIMTOM-onderzoekje om het geheim van online adverteren te ontrafelen.

Veel luisterplezier!


Waarom moet je naar deze podcast luisteren?

  • Laurann deelt alles over haar grootste passie: online adverteren. Ze vertelt hét geheim om succesvol te adverteren op sociale media
  • Hoe ziet een goede advertentie eruit?
  • Met welke twee zin moet je beginnen in je advertentie?
  • Hoe bepaal je de juiste doelgroep voor je ads?
  • Leer hoe je kunt adverteren vanaf € 6,- per dag
  • Hoe behoud Laurann haar werk-privé balans?
  • Durf te springen van loonjob naar ondernemer


“Ik weet dat veel mensen zeggen dat je een goed businessplan moet hebben, maar ik heb eigenlijk nooit een ondernemingsplan gemaakt.”


Kijk snel op www.timtompodcast.com/afleveringen/route86 voor een paar onbetaalbare tips van Laurann over succesvol adverteren.

--- Send in a voice message: https://anchor.fm/timtompodcast/message Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
TIMTOM Podcast - jouw GPS naar geluk en succes
Not playing