Facebook Pixel
Transformator

Uge 21: Om ti år vil bilmarkedet ikke være til at kende. Elbilerne vil gøre det af med de lange rækker af bilforhandlere langs indfaldvejene. Hør, hvordan Volvos ellastbil skal lyde.

Transformator
Transformator
Vært: Henrik Heide Medvirkende: Bjørn Godske Denne uges Transformator handler om elbiler. For vi har talt om det i årevis: NU kommer elbilerne. Og alle der har stået over for et bilkøb har stillet sig spørgsmålet: Er det nu jeg skal skifte fra benzin til strøm? Men statistikken afslører, at langt de fleste har valgt benzinbilen. Men nu ser det endelig ud til, at vi står over for et voldsomt og pludseligt skift i dette valg. Og det er noget, der får store konsekvenser for alt – lige fra måden, bilerne bliver produceret på, til sælgernes fremtidsudsigter, over mekanikernes uddannelse og på hele vores måde at tænke bilejerskab. Som en krølle på halen kan du også høre den lyd, som Volvo har designet til deres kommende ellastbiler, Volvo FH, FM og FMX. Hør dem sidst i podcasten.

Links

Nogle artikler kræver abonnement eller er muligvis ikke online endnuBilfabrikkerne skal lære af mobilindustrienOm ti år vil markedet for biler være vendt op og nedPressemeddelelse: Volvo Trucks adds unique sounds to its electric trucks
Transformator
Not playing