Facebook Pixel
Troillprat

Troillprat episode 207 - oppsummering av 2023

Troillprat
Troillprat

Med sesongen litt på avstand er det på tide med en oppsummering av 2023-sesongen. Var det så dårlig som vi synes når det sto på? Ja, det var det. Verre til og med. Vi tar en dypdykk i tallene og viser at det som er levert i år totalt sett faktisk er det dårligste siden 1979 - altså de 45 sesongene vi sammenhengende har oppholdt oss i øverste divisjon.

Vi snakker også om medlemsmøtet mandag 11. desember samt selvfølgelig om trenerjakta som nødvendigvis går mot slutten - det er begrenset hvor mye tid som er igjen for å kunne hevde "god tid før jul". Blir det Alfred Johansson som alt ser ut til å tyde på, er Svein Maalen ute av dansen, kommer det en mørk hest (grøss og gru)...?

Vi takker for 2023 sammen med dere, våre kjære lyttere, og ser frem til å ta fatt i vårt 10. år som podcast utpå nyåret en plass. God jul og godt nytt år når tiden kommer!

Vil du se resultatene fra vår Fantasy-liga for Elite/serien 2023 gjør du det her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumet, Bluesky, Twitter, Facebook og vår Discord-server.

Troillprat
Not playing