Facebook Pixel
Troillprat

Troillprat episode 210 - foran årsmøtet 2024

Troillprat
Troillprat

I årets andre episode tar vi for oss årsmøtet 2024 som finner sted torsdag 7. mars kl. 19:00. Det er mange saker og problematikker å ta tak i, og hjelp til å belyse dem får vi fra Falkenkamerat Roger Bremnes og Kjernen-nestleder Inge Braa!

Dessverre var det litt problemer med mikrofonen som Roger og Inge delte, så lyden forsvinner litt på dem av og til. Med litt godvilje får man dog med seg essensen i de mange gode poengene de kommer med!

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å møte opp på årsmøtet og stemme klokt. Trenger du råd på hvordan du bør stemme er du hjertelig velkommen på vår Discord-server (link helt til slutt under her) hvor vi kommer med våre anbefalinger gjennom årsmøtet.

Vil du se resultatene fra vår Fantasy-liga for Elite/serien 2023 gjør du det her (neste sesong kommer snart!)! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på YouTube når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumet, Bluesky, Twitter, Facebook og vår Discord-server.

Troillprat
Not playing