Facebook Pixel
Troillprat

Troillprat episode 217 - etter Ull/Kisa og Glimt

Troillprat
Troillprat

To kamper er spilt siden sist - begge endte med 1-3 til bortelaget. Bra for oss i NM på Jessheim mot Ull/Kisa, ikke bra for oss på Lerkendal mot Glimt.

Men til tross for klart tap hjemme mot regjerende seriemester så virker det som at det er et gryende håp fortsatt. Dette BLIR bra. Dette er kanskje best representert ved Håkon Volden som debuterer fra start foran et fullsatt Lerkendal i det som muligens er årets vanskeligste hjemmekamp - og eier hele greia så sinnsykt. For et talent!

Vi kaster også et kjapt blikk i retning av NM-kamp i Fredrikstad 1. mai og lørdagens seriekamp i Bergen. Ja, og så er vi sjokkerende nok ikke overdrevet imponert av VAR sin tidsbruk, da. Den så dere ikke komme!

Er du interessert i å være publikum på en livepod? Isåfall trykk gjerne her.

Vil du delta i vår Fantasy-liga for Elite/serien 2024 gjør du det her! Vil du kjøpe Troillprat-merch kan du gjøre det her.

Hvis du ønsker å komme med innspill til Troillprat i sanntid er det mulig å se oss live på Twitch, YouTube, Twitter eller Facebook når vi spiller inn tirsdager. Link til dette kommer typisk i løpet av timen før opptak starter kl. 20 på RBKweb-forumet, Bluesky, Twitter, Facebook og vår Discord-server.

Troillprat
Not playing