Facebook Pixel
Neurazitelný podcast | Večery na FF UK

Jan Vojtko - Vztahy jsou... fuška

Psycholog a terapeut Jan Vojtko a jeho ohromně živelná přednáška o bludných kruzích, vztazích s výhodami a lásce na celý život. :-)

"Mějte vztah, když jste připravení, ne když jste sami..." - Jan Vojtko


PODPOŘTE NÁŠ PODCAST A STAŇTE SE NEURAZITELNÝMI VIPATRONY ZDE: https://patreon.com/neurazitelny

VIDEO VERZE PŘEDNÁŠKY: https://www.youtube.com/watch?v=YCRAd8Cegdo

CITÁTY Z PŘEDNÁŠKY A NEURAZITELNY NEWSLETTER (abyste se o všem dozvěděli jako první a mohli být u toho příště třeba s námi :-)): https://neurazitelny.cz

POSLOUCHEJTE TAKÉ NÁŠ ROZHOVOROVÝ PODCAST "Stůl pro tři": https://anchor.fm/stulprotri

POKUD SE VÁM PODCAST LÍBÍ, zvažte prosím krátkou recenzi na Apple Podcasts / iTunes. Nezabere to ani minutu a pomůže nám to dostat na FF UK i hodně odolné hosty. ;-)


V přednášce Jana Vojtka zjistíte například:

- Kdy si můžete být téměř jistí, že váš současný vztah může být takřka na celý život – 10:57

- Kritickou vlastnost, bez které bude mít váš protějšek obrovský problém zůstat vám věrný – 30:40

- Často opomíjený krok, který byste jednoznačně měli udělat, pokud si chcete někoho vzít - 01:30:30

- Jak se nejlépe zbavit přehnaných reakcí na partnerovo chování (svých i vašeho protejšku) - 1:58:31


Sledujte nás na sociálních sítích:

YouTube: https://www.youtube.com/Neurazitelnycz

Facebook: https://www.facebook.com/neurazitelny

Instagram: https://www.instagram.com/neurazitelny.cz/

Twitter: https://twitter.com/Neurazitelny_cz


Ač je svou profesí Jan Vojtko terapeut a psycholog, jeho působení se rozhodně na tyto oblasti neomezuje. Pod jménem Honza Vojtko (či H:o)nza Vojtko) ho můžete znát například z oblíbených knížek pro děti, které napsal, z internetových článků (třeba na webu Psychologie.cz) a dokonce i z rádia. S Ester Geislerovou a Josefínou Bakošovou (uživatelé Instagramu jistě nebude nick Esterajosefina neznámý) spolupracuje na projektu představení Terapie sdílením LIVE. S oblibou říká, že svou práci miluje, a každý, kdo ho viděl v akci, mu to myslím bez zaváhání uvěří. :-)

V poslední době je čím dál více vidět v médiích, několikrát například navštívil Jan Vojtko DVTV. Po několika vydaných knížkách pro děti mu v roce 2020 vyšla kniha „Vztahy a mýty“, ve které se věnuje nejpopulárnějším (a nejnesmrtelnějším) mýtům, kterými jsou partnerské vztahy opředeny, a snaží se je uvádět na pravou míru. Pro Deník N uvádí Jan Vojtko podcast „My a mýty“, kde tato témata rozvádí ještě více do hloubky. Jeho webové stránky nesou přiléhavý název „Potetovaná duše“. :-)

Třetí letošní přednáška měla díky osobnosti přednášejícího víc šťávy než radioaktivní grepfruit. :-) Nahlédli jsme společně do nesmírně zajímavé (a zákeřné, pokud ji neznáme) psychologie vztahu, prošli jsme si jednotlivé fáze vztahu a jejich nástrahy, které mohou nejvíc ohrozit partnerské soužití. Nechyběly polyamorní vztahy a důvody, proč vztah na dálku z 80% nefunguje. Nepřišli jsme ani o pohled na milenecké vztahy v kontextu sociálních sítí a současné doby.


Večery na FF UK jsou český podcast pro ty, kdo odmítají stát na místě, znají opojnou chuť vzrušení z nového dobrodružství a chtějí se nadšeně rozeběhnout k bráně poznání, aby odhalili tajemství skrytá za ní. :-)

Buďte příště s námi přímo ve Velké aule, je to paráda -- přihlaste se k odběru novinek na https://neurazitelny.cz! :)

Chceme potěšit všechny, kdo si rádi poslechnou podcast česky, jednoznačně prokázat, že přednášky nemusí být nudné, a vtáhnout vás do úžasných příběhů, které se píší všude kolem nás. V popisu epizody najdete odkaz na video přednášku pro milovníky pohyblivých obrázků. ;-)

PS: Pevně věříme, že se Večery na FF UK rychle zařadí mezi nejlepší české podcasty! ;-)

Neurazitelný podcast | Večery na FF UK
Not playing