Facebook Pixel
Vores Mentale Sundhed - En Mind Care Collective Podcast

56. EKSPERTEN: Dit sind er selvhelbredende med Mette Louise Holland

I dette afsnit taler jeg med psykolog og forfatter, Mette Louise Holland. Mette Louise har skrevet bogen 'Dit Selvhelbredende Sind', som bygger på det, der internationalt kaldes ’De 3 principper’. Vi taler i afsnittet om, hvad det betyder, at vores sind er selvhelbredende og at vi har en medfødt mental sundhed. Grundlæggende handler det om anerkendelsen af at:

Vores tanker + Vores følelser = Vores virkelighed. Det vil sige, at vores individuelle virkelighed ikke er stabil. Den kan ændre sig, hvis/når vores tanker og følelser ændrer sig. Derfor er der et kæmpe potentiale for frihed og glæde i livet, hvis vi forstår og formår at leve efter denne forståelse ved ikke at tage vores tanker så alvorligt, som vi ofte gør.  

I afsnittet kommer vi bl.a. ind på:

  • Hvad det betyder for vores mentale sundhed og trivsel, at vores sind er selvregulerende.
  • Hvad ’De 3 Principper’ er og hvorfor de, ifølge Mette Louise, er lige så sande som tyngdeloven.
  • Hvor meget frihed og glæde vi kan opnå, og hvor mange bekymringer og problemer vi kan undgå, hvis vi ikke tager vores tanker så alvorligt, som vi ofte gør.
  • Hvad det betyder, at vores virkelighed er formbar.
  • Hvordan alt ændrede sig for Mette Louise i 2017, da hun lærte om ’De 3 Principper’ og hvorfor det redede hendes ægteskab.



Vil du gerne støtte podcasten her? Det kan du gøre ved at dele på sociale medier, at du lytter/følger med og tag’e @MindCareCollective.

Du kan også støtte podcasten ved at donere et valgfrit beløb via Mind Care Collectives MobilePay: 155503.


Musik: Max Ulver


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vores Mentale Sundhed - En Mind Care Collective Podcast
Not playing