Facebook Pixel
112 For Knuste Hjerter

Lina Rafn

112 For Knuste Hjerter
112 For Knuste Hjerter
Lina Rafn har haft grader af hjertesorg mange gange. Men hun har kun fået sit hjerte knust i tusinde stykker én enkel gang. Ligesom med alle hendes andre kærester, var det hende selv, der endte med at gå. Men hvordan finder man styrken til at gå, når man stadig er hovedkulds forelsket? Og hvordan bliver man sammen med den samme mand i 23 år?

I dagens afsnit fortæller sangerinden Lina Rafn om at have kærestesorger løbende i sit 23 år lange forhold. Både over crushes på andre mænd, der ikke kunne blive til mere end crushes - og en kærestesorg over, at hendes partner, ligesom hende selv, ikke længere er den, han var, da Lina blev forelsket i ham. Hun fortæller om at vokse sammen og fra hinanden. Om styrken ved at kunne dele alle sine følelser med sin mand - også dem, der føles allermest hemmelige - og om hvorfor jalousien er den største fjende, hvis du vil være sammen for evigt.

Lina giver selvfølgelig også sit allerbedste råd til dig med et knust hjerte og hjælper jer lyttere med jeres spørgsmål.

Den her podcast er til dig, der har prøvet at være forelsket. Dig, der engang har haft kærestesorg. Dig, der frygter at få det igen. Og selvfølgelig: Dig, der lige nu har ondt i hjertet.
112 For Knuste Hjerter
Spelar inte